0 продукт(а) в кошницата Общо: 0.00 лв. 

Доставка

Доставка

Стоките, които заявите през онлайн книжарница OpusBG.com, ще бъдат доставени до удобен за Вас адрес. Може да посочвате както Ваш личен или служебен адрес, така и дали пратката да бъде "до поискване" в офиса на куриера във Вашето населено място.  Изпълнението на доставката е с куриерска фирма Спиди, до един работен ден след като ние Ви потвърдим поръчката (с експресен вариант на куриерската услуга) или до два работни дни (с икономичен вариант на куриерската услуга). Заплащането на продуктите може да извършвате чрез услугата "наложен платеж".

За град София (включват се всички квартали попадащи от вътрешната страна на Околовръстен път с изключение на: Бусманци, Чепинци, Негован, Световрачане, Кубратово и Горубляне) доставката е безплатна, ако Вашата поръчката е на стойност над 20лв. Под 20лв доставкaта ще Ви струва 3лв.

За всички останали населени места в страната (включително и в околностите на София) доставката е безплатна САМО при поръчка със стойност над 100лв.

В случай, че не можете да ползвате безплатна доставка, тя ще бъде начислена спрямо ценообразуването на куриерска фирма Спиди.

 
Всяко 15-то число от месеца - 10% отстъпка от посочените цени на всички артикули

Безплатна доставка над 20лв на територията на град София, и над 100лв за страната