0 продукт(а) в кошницата Общо: 0.00 лв. 

Как да поръчам?

Как да си направя регистрация ?

За да осъществите успешно Вашата поръчка първо е необходимо да си направите регистрация в нашия сайт. За целта:

1. Натиснете върху полето с надпис "регистрация".

2. Попълнете необходимите данни.

3. Натиснете бутона "Регистрирай се".

4. Вашата регистрация приключи и сега може да влезнете в системата ни с Вашия вече регистриран профил посредством Вашия e-mail и парола.Как да осъществя и завърша моята поръчка ?

Веднъж вече регистрани и влезли чрез Вашия профил Вие можете да започнете с поръчката. За целта:

1. Добавете първия желан от Вас продукт във Вашата количка. Това става като отворите самия продукт, чрез натискане с мишката върху снимката на продукта, върху неговото заглавие или върху бутона "поръчай". След като се отвори конкретния желан от Вас продукт натиснете бутона "Добави в количка".

2. Продуктът е вече добавен във Вашата количка. Ако желаете може да редактирате бройката от една на колкото желаете като за целта изтривате цифрата 1 и слагате на нейно място желаната от Вас бройка. Системата автоматично ще Ви пресметне сумата в рамките на секунда-две.

3. Ако желаете само един продукт и искате да завършите поръчката си натиснете бутона "завърши покупката". Ще Ви се покаже менюто "данни за връзка", които вече Вие предварително трябва да сте въвели при своята регистрация. Ако не сте попълнили нещо тогава сега имате възможност да го направите. Съществува поле за коментар, където може да оставите съобщение до нас от каквото и да е естество - например дали пратката да пътува "до поискаване" или някаква друга информация. Ако желаете да Ви издадем фактура сега е момента да маркирате празното квадратче/чекбокса като натиснете с мишката върху него. Ще Ви се отвори допълнително поле за данни за фактурата като задължително упоменавайте дали фирмата е регистрирана по ДДС. След като попълните необходимите данни натиснете бутона "продължи".

3.1 Ако  желаете да закупите повече от един продукт натиснете бутона "обратно към продуктите". Ще Ви се отвори главното меню, от което сте поръчали за последен път. Оттам можете да продължите да добавяте продуктите, които желаете по същия начин като в точка 1 и 2. След приключването на добавянето на продукти продължете отново като в точка 3.

4. Ще Ви се отвори меню "Адрес за доставка". Попълнете необходимите данни и натиснете бутона "продължи".

5. Следващото меню е "Избор начин на плащане". Тук само натиснете бутона "продължи".

6. В меню "Потвърждаване на поръчката" Вие може да направите цялостен преглед на Вашата поръчка и Вашите данни относно коректност. Ако всичко е наред трябва да маркирате празното квадратче/чекбокса "Прочетох общите условия и съм съгласен с тях" с натискане на мишката върху него. След това натиснете бутона "потвърждавам поръчката".

7. Трябва да видите текст, който потвърждава, че Вашата поръчка е направена успешно, с което се финализира Вашата заявка. Имате възможност чрез Вашия профил да следите статуса на поръчката си като натиснете върху полето "история поръчки". Там статуса й е чакащ до момента, в който ние ще я потвърдим, което означава в готовност да Ви бъде изпратена.