0 продукт(а) в кошницата Общо: 0.00 лв. 

За нас

За нас

Опус2013 ЕООД е техническа книжарница, която предлага богат асортимент от техническа литература и пособия на всички, които учат, работят и се развиват професионално или просто имат интереси в сферата на рисуването, архитектурата, проектантството, строителството и инженерството. Онлайн книжарницата ни предлага динамично многообразие от продукти съобразено с нуждите на всички възрастови групи учащи - от ученици в различни професионални гиманазии от цялата страна до студенти от университети като УАСГ, Техническия университет София, Лесотехническия университет София и други. Основни наши партньори са Rotring, Linex, Standardgraph, Faber-Castell, Staedtler и Koh-I-Noor.

Нашата цел е да предложим разнообразие от чертожни материали, художествени пособия, офис консумативи, канцеларски материали с гарантирано качество на възможно най-добрите цени. Нашият онлайн магазин предлага, както класическите учебници и ръководства, използвани във висшите учебни заведения, така и най-новите и популярни заглавия в областта на строителната и техническата литература.

За нас ще бъде истинско удоволствие, ако успеем да Ви бъдем полезни и да Ви предложим точно това, от което имате необходимост във Вашето учение, работа или хоби. Ако не откривате търсен от Вас конкретен продукт в нашия онлайн магазин, моля изпратете ни запитване и ние с радост ще се опитаме да Ви съдействаме.

За препоръки, забележки или въпроси може да пишете на support@opusbg.com или да използвате контактната форма (ще получите отговор в рамките на 1 ден).

Повече информация за условията на поръчване и начините на доставка и плащане, както и за актуалните промоции можете да получите тук.